Интересни отливки

  отливки

  отливки

  отливки

  отливки

  отливки

  отливки
Премахване на негативна енергия (восъколеене)

Негативната енергия има много превъплъщения и редица симптоми. Един от най- често срещаните е провала на плануваните неща около вас за които сте сигурни и  нямате адекватна видима причина. Чувството на напрежение и силен дискомфорт в дома или работното място.

Създаването на редица конфликтни ситуации без видима причина и огромно напрежение в общуването с хората около вас. Чести негативни обрати в живота ви и множество случки с негативен аспект които видимо на пръв поглед не са свързани помежду си, но те се случват. Странна периодичност на провалите  в бизнеса и работната среда ,въпреки, че полагате колкото се може положителни усилия в тази насока. Депресивно състояние на духа имате чувството ,че излизате извън себе си и нещата около вас по странен начин са се променили. Здравословна дисхармония, медицински не обяснима. Нервна система – силно главоболие, световъртеж,  напрежение, безсъние или натрапчиви кошмари, дори след пълноценна почивка вие се чувствата така сякаш никога не сте спали, напрегнатост на сетивата и изтощеност. Постоянно забавяне на дълго очаквани и планувани дела, поради различни ”случайни” събития, които все повече ви правят впечатление на цикличност.

Замислете се и ако един или няколко от тези симптома са се появили при вас имате натрупване на негативна енергия или е налице насочено зловредно въздействие от типа на психоатаките и магиите. Времето не е във ваша полза те рязко и пагубно влияят и до нагнетяват замърсените структури във вашата аура. Колкото по- бързо локализирате дадените симптоми и потърсите помощ и започнете  борбата с негативната енергия , последствията няма да бъдат с непоправим характер.

Относно магиите, проклятията, уроките и клетвите...

България е на челна позиция по направата на черни магии, проклятия, уроки и клетви. Срещат се над 150 вида магии- турски, български, цигански и други. При хората покосени от такъв тип влияние живота им изведнъж придобива друг курс на задание без видима причина. Проявяват се чрез  тежки заболявания или постоянното чувство на дискомфорт след редица изследвания се оказва, че даденото лице е клинично здрав, но няма адекватно обяснение за „цялостната му отпадналост”. Също така се присъщи влияния насочени към емоционалния живот като се заключват каналите за създаване на семейство, разпадането на вече съществуващи или   придобиване на безплодие. Това са само част от влиянията с негативна енергийно въздействие. Съществуват не само магии ,но и кармични натоварвания, влияние на геопатогенни зони, насочени негативни мисловни напластявания, обсебвания и редица други.

Най- често срещаните  негативни влияния са черните магии. Много от хората не обръщат внимание на началните етапи в които проблемите са по повърхности и маловажни. Мисълта, че в живота на всеки човек има и лоши цикли и това ще премине , дават карт бланш на черната магия. Момента  в които осъзнаят, че при него има проблем, енергийното поле е напълно разрушено, страда се от тежки заболявания повечето от които нелечими и е трудно да му се помогне. Тогава настъпва момента в които човек тръгва да търси помощ от хора сензитиви с паранормални способности : врачки, екстрасенси, медиуми и прочее. Повечето от тях не са специалисти в чистенето на негативни енергия и структурата и, за това е много важно при какъв експерт, човек ще потърси помощ.

Много честа използвана методика е  „развалянето на магия „ чрез използването на яйце. Негативното вмешателство и този тип енергия е нещо което се е напластявало с полето на даден човек дълго и продължително време. Не може след единична процедура с яйце каквото и да била тя да се каже, че негатива е отстранен и даденото лице вече е с нормално чисти параметри. Както самото напластяване е правено поетапно, така и изчистването става по етапно, може да е включен като елемент използването на яйцето, но не това да бъде основното.

Изготвя се индивидуална програма в която винаги и задължително е включена проекция която отразява нагледно замърсените нива и броя на пробивите. В програмата маже да е включено, яйце, восъчна църковна свещ или чист пчелен восък, но при всеки човек нещата са построени различно. Атакуват се етапите на направа на вмешателството или както е по известно „магията” в  последователност и различно времетраене на програмата.
Плащане през ePay.bg
ценоразпис
Описание Сума
Такса услуги BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки