енергийни картиниВсе по често срещаме в интернет пространството рекламни съобщения за изготвяне на така наречените ЗАЩИТИ тип ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИ КАРТИНИ . За съжаление почти никъде не е обяснено какво точно представляват те, по какъв начин се изготвят и какво е тяхното действие.

Общото определение предразполага да се добие представа, че това са картини които след като са нарисувани от определен човек то те притежават определен енергиен заряд, получен при самото рисуване или заредени след това. Изготвят се и от комбинация на ритуал за допълнително напластяване на параметри /по избор на лицето което желае такъв тип Защита/ и специално ръчно изрисувана картина.

Защитата задължително трябва да бъде професионално изградена.

Енергийната защита представлява мощен енергиен слой около аурата, която има филтриращ ефект- не пречи на нормалния енергиен обмен, функцията и е да отблъсква и задължа негативните енергийни структури постъпващи от вън, като същевременно предпазва като не позволява от посегателства върху вашата аура. Предпазва от негативни влияния, завист, злоба, магии и уроки. Когато Енергийната картина е готова, тя се кодира допълнително към полетата на хората които обитават дадения, дом, офис и т.н.. Отключва се точно за този типаж общо поле и се поставя на точно определено място. Обикновено предпочитаната локация е да се постави до входната врата на помещението или над нея. Това предразполага картината да защитава и да привлича негатива които винаги идва от външната среда извън дома.

Енергийната защита може да бъде изготвена за предпазване на дома, офиса, превозно средство, магазини, заведения .
Плащане през ePay.bg
ценоразпис
Описание Сума
Такса услуги BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки