Добре дошли!

Ето малка част от съдържанието на сайта...Имате ли магия?

Имате ли магия?Какви са симптомите на черната магия?

Възможно ли е да премахнете магията сами?

Изградете собствена защита срещу повторна енергийна атака!

Описаните симптоми са за да може да добиете обща глобална престава за пораженията, които нанася подобен тип енергийно вмешателство:
  • ВЛОШАВАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ
  • ПРЕКЪСВАНЕ НА ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОТОК НА ПАРИЧНИ СРЕДСТВА
  • НЕПРЕКЪСНАТО НАПРЕЖЕНИЕ В СЕМЕЙСТВОТО
  • КОНФЛИКТНОСТ В ОТНОШЕНИЯТА С ПРИЯТЕЛИ И КОЛЕГИ
  • НЕПРЕКЪСНАТО ОТЛИВАНЕ НА ПАРИ ВЪВ ВСЕВЪЗМОЖНИ РАЗХОДИ

Как сами да развалите магията и да изградите защита четете тук...Да се научим сами да гледаме на кафе!

гледане на кафе Символите които се образуват от утайката на кафето за показател за миналото, настоящето и бъдещето на дадения човек. Когато се отпива от кафето ние предаваме нашите емоции - напрежение, проблеми. Отваря се канал на информация между пиещия кафе и утайката, когато чашата се обърне и се отече течността се появяват причудливи форми и фигури, които биват разгадани.
Всеки, които има желание и се интересува от Тасеографията /наименованието от научна гледна точка/ т.е. гаданието на кафе може да използва информацията, която съм събирала дълго време и съм се опитала да изготвя един пълен наръчник които да даде отговор на всяка фигура, която виждате в своята чаша.

Благодаря на своята майка, която от дълги години се занимава с гадаенето на фигурите, образували се от утайката на кафе и предостави по-голямата част от информацията за създаването на този своеобразен наръчник.

Пълния наръчник може да откриете тук...Направа на амулети и талисмани

амулети и талисманиИзползването на минералите и различни видове метали ,вграждането на положителна енергия, закодираното на  специални параметри строго специфични за определен човек като украшения с цел предпазване от негативни въздействия, запазване на цялостна чистота на полетата и много строго специфични случай има твърде далечна история...

Амулети е имало още в древността, във всички познати култури - Шумер, Египет, Вавилон, Гърция, също и по нашите земи. Във Варненското съкровище, датирано 6000 г. пр.н.е., има украшения, очевидно използвани с такава цел; намерени са талисмани, изобразяващи бог Тангра - IYI, които са носели бойни и ловни успехи, а столицата ни Плиска е била пазена от орел, изсечен от камък, в кръг, символизиращ слънчевия диск.

Често съвременният човек не е наясно кой камък от съществуващите каталози да предпочете и кой наистина отговаря на неговия характер. Често недоумението е предизвикано от неяснотата по въпросите за “амулети” и “талисмани”. Смята се, че двете понятия са синоними, но в действителност истината е друга.

Пълната статия можете да прочетете тук..
Плащане през ePay.bg
ценоразпис
Описание Сума
Такса услуги BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки